Nou: Stabicad Bundle


Cu noul Stabicad Bundle, aveți mereu la îndemână uneltele potrivite pentru proiectele dumneavoastră. Alternați cu ușurință între proiecte Revit și AutoCAD, utilizând binecunoscutele funcționalități Stabicad disponibile pe ambele platforme. Cu Stabicad Bundle sunteți flexibil și puteți participa productiv în orice proiect.

Ce este Stabicad Bundle?
Stabicad Bundle este un pachet complet Stabicad for Revit și Stabicad for AutoCAD, ce include funcționalități pentru toate disciplinele de instalații. Sunt disponibile trei tipuri de pachete:

  •     Stabicad Electrical Bundle
  •     Stabicad Mechanical Bundle
  •     Stabicad Electrical & Mechanical Bundle

Pachetul de Mecanice conține unelte pentru proiectarea instalațiilor sanitare și de canalizare, ventilare, camere tehnice și multe altele. Aveți acces la toate funcționalitățile necesare atât pentru Revit cât și pentru AutoCAD, combinate într-un singur pachet economic. Mai mult, în felul acesta sunteți pregătit să lucrați rapid și flexibil, colaborând eficient cu toată lumea.

Sunteți interesat?
Doriți să fiți pregătit pentru un viitor proiect BIM? Suntem bucuroși să discutăm cum puteți face pasul către Stabicad Bundle la un preț avantajos. Completați formularul iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp.
 

"Cu Stabicad Bundle beneficiez de flexibilitate și productivitate sporită atât în Revit cât și în AutoCAD: am toate uneltele necesare într-un singur pachet."

Da, vreau să fiu pregătit pentru proiecte BIM!

Completați formularul iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp.