Nieuw: Stabicad Autorouting

Stabicad Autorouting is een nieuwe manier om MEPsystemen,zoals kanalen, leidingen en kabelgoten, te tekenen.
Specifieke en onbepaalde systemen worden met Stabicad Autorouting dynamisch. Dit betekent dat als de afmetingen van een systeem worden aangepast, ook de specifieke eigenschappen veranderen. Als bijvoorbeeld de diameter van een systeem met Revit functionaliteit wordt aangepast van 100 naar 125 mm, zal o.a. het artikelnummer automatisch mee veranderen. Hiermee sluit Stabicad Autorouting aan op de standaard teken- en wijzigfuncties van Revit. Deze functionaliteit is beschikbaar voor iedere Stabicad for Revit gebruiker met MEPcontent subscription

Welke fabrikant specifieke content is verkrijgbaar?
Verschillende Leveringprogramma's (PLS) van fabrikanten worden uitgebreid met Autorouting functionaliteit. De PLS'en van o.a. VSH, Eriks, Geberit en Georg Fischer zijn al geupdate, andere fabrikanten zullen spoedig volgen.

Hoe gebruik je fabrikant specifieke content (Revit en AutoCAD)?
PLS'en worden door middel van de Product Line Importer (PLI) in Stabicad vanuit MEPcontent in de software geïmporteerd. Ga in StabiBASE naar de tab Beheren en kies Importeren Leveringsprogramma’s. Daar staan nog niet geïmporteerde PLS-en voor u klaar.

Benieuwd hoe deze nieuwe functionaliteit werkt? Bekijk de video!

Vertel mij meer over Autorouting